Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, ağırlık taşıma kapasiteleri ve mukteza yangına metanet dereceleri dahil bulunmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını sağlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna düzenınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının oranlı standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını tayin etmek sinein kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Görmüş olacaksınız ki bu derece faziletli birinci sınıf yangın baplarını en normal fiyatla yangın kapısı sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı ilkin başlamak üzere yararlanma amacına ve kullanan erkek sayısına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili konum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya çın birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlamlıklı çalışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Bu doğrultuda mevki de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Özellikle duygulu ve kıymettar materyallerin evetğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece kâin yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin imalı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlamlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page